WIE ZIJN WIJ


EJO-Consultancy is onze hoofdorganisatie hier vallen alle andere onderdelen en merknamen onder.

Vanuit EJO-Consultancy bedienen wij de markt als consultant, distributeur en recherche activiteiten. Wij leveren selectief gekozen diensten en producten of samengestelde totaal oplossingen.

De door ons volledig samengestelde oplossingen zijn zo samengesteld dat wij hier 5 jaar garantie op kunnen geven.Future Security Group is onze service afdeling. Vanuit FSG bieden wij volledige SLA contracten en montage activiteiten aan. Dit kunnen wij doen in opdracht van onze distributie klanten of wanneer een eindgebruiker dit wenselijk vindt.

Door onze ervaring van meer dan 25 jaar kunnen wij iedere situatie aan. Of het nu om de hoek is in Gelderland of bijvoorbeeld een appartment in Spanje.

Wij werken met zeer betrouwbare partners die allemaal in het bezit zijn van een VOG (verklaring omtrend gedrag). Zo kunnen wij ook hogere risico objecten bedienen.


Tijdelijke Camerabeveiliging is zoals de naam omschrijft leverancier van tijdelijke oplossingen. Of het nu gaat om een volledige winkel die tijdelijk voorzien moet worden van beveiliging of een bouwlocatie.

Daarnaast leveren wij cameraoplossingen voor recherche doeleinde, zo kunt u denken aan verborgensystemen (heimelijk), mobielesystemen. Wij bouw ook speciaal op maat, denk aan oplossingen voor observatie in een auto of op locatie.

U kunt kiezen uit huur, lease of koop. Precies wat past in uw situatie of budget.